Argusi partner Frans Cruijssen kondigt vertrek aan

Na 11 mooie jaren is Frans Cruijssen per 1 september gestopt met zijn actieve rol als partner bij Argusi. Sinds 2008 heeft hij, samen met medeoprichter Bas Groothedde, Argusi uitgebouwd van een idee tot een prachtig bedrijf waar hij enorm trots op is. “Ik heb in deze periode met en voor geweldige klanten mogen werken. Het is onmogelijk om ze hier allemaal te noemen, maar enkele namen waar ik blijvend warme herinneringen aan heb zijn: DPD, Tata Steel, FrieslandCampina, Wavin, Technische Unie, Connekt, Rewin, Corbion, TNT, Procter & Gamble, en het Europese CO3 project. Dank voor het vertrouwen!”

Frans is enorm trots op de ontwikkeling van het bedrijf. Argusi is ooit begonnen in Hoofddorp, daarna verhuisd naar het Rivium in Capelle aan den IJssel en toen naar Breda. Eerst nog in een oud kinderverpleeghuis aan de Ceresstraat, maar daarna naar de overkant van de straat bovenin de 100-jaar oude Brouwtoren in het centrum van de stad. Een super locatie om in te werken en om gasten te ontvangen. Maar bovenal is Frans trots op het team dat Argusi op de kaart heeft gezet in Nederland en ver daarbuiten. Sinds de start van Argusi hebben we tientallen mensen in dienst gehad die allemaal hun spoor hebben nagelaten en hebben bijgedragen aan het bedrijf. “Ik wil met name het huidige team (Brenda, Daniël, Dirk, Kiki, Lieke, Marlies, Menno, Nadine, Robert-Frans, Simon, Susan en Wiger) bedanken voor de enorm fijne samenwerking, ook in de periode nadat ik jullie had ingelicht over mijn voornemen om te gaan stoppen. En vooral natuurlijk, bedank ik Bas voor meer dan een decennium samen werken aan Argusi, in voor- en tegenspoed.”

Tijd voor iets nieuws

Ondanks al deze mooie en fijne dingen heeft Frans besloten om te stoppen als managing partner. “Ik ben mezelf steeds de vraag blijven stellen of ik ook op lange termijn nog deze zelfde rol wilde doen. Mijn antwoord op deze vraag is de afgelopen paar jaar langzaam veranderd van een overtuigd ‘ja!’, naar een voorzichtige ‘nee’.” Het werd tijd om van omgeving te gaan veranderen, vooral om weer zelf met de echte inhoud bezig te kunnen zijn. Het ondernemerschap is geweldig, maar heeft als nadeel dat hij steeds meer met randzaken bezig was. Kortom, tijd voor iets nieuws. “Wat dat precies gaat worden, daar ben ik vooral ook erg benieuwd naar. De komende tijd ga ik benutten om daar eens rustig over na te denken. Ik wil graag vanaf deze plek iedereen bedanken met wie ik heb samengewerkt in mijn Argusi tijd. We houden contact!”X
X