Project lead / Supply chain analyst

Ben jij iemand die met veel enthousiasme wil bijdragen aan de analyse en optimalisatie van internationale supply chains om zo impact te hebben bij verschillende aansprekende bedrijven? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 

Over de functie

Als Supply chain analyst werk je in wisselende teams met collega’s aan grote projecten voor onze (internationale) klanten. Onze kwantitatieve projecten kenmerken zich door een sterk innovatief karakter en klant specifieke oplossingen. Het doel van onze projecten is om de klant allereerst zo veel mogelijk inzicht te geven in de huidige supply chain om die vervolgens met behulp van analyses en scenario’s te optimaliseren. Jouw inbreng hierbij is cruciaal. Het is jouw taak om de vraag van de klant te achterhalen en om te zetten naar concrete projectvraag inclusief onderbouwde aanpak. Je helpt om de situatie van de klant en de mogelijke oplossingen te modelleren en voorziet de klant van inzichten uit de data en het model. Hiervoor zet je uiteenlopende tools in. Je zorgt dat de analyses zo helder mogelijk uitgelegd worden aan onze klanten zodat zij uiteindelijk kwantitatief goed onderbouwde beslissingen kunnen nemen. Samen zorgen we dat we de verwachtingen van onze klanten steeds weer waarmaken of overtreffen. In de functie krijg je de gelegenheid om je rol als projectmanagement lead verder uit te bouwen. Je standplaats is ons kantoor in Breda. Hiernaast zul je regelmatig bij klanten zijn.

Over jou

Wij zijn op zoek naar iemand die ambitieus is en een scherp oog heeft voor actuele ontwikkelingen binnen de supply chain. Je bent niet bang voor complexe projecten en je beleeft er plezier aan om voor presentaties of rapporten net die ene formulering of dat ene plaatje te vinden die het hele project samenvat en succesvol maakt. Je kunt goed samenwerken en weet op het juiste niveau te communiceren met klanten en collega’s. Je deinst er niet voor terug om Argusi te presenteren aan het senior management van onze klanten. Je vindt het leuk om innovatieve ontwikkelingen toe te passen binnen de complexe supply chain context van onze klanten. Verder heb je al ervaring opgedaan in het leiden van een projectgroep en kun je een project van start tot eind in goede banen leiden.

Je hebt:

  • Een academische technische/kwantitatieve opleiding (o.a. Econometrie, Operations Research, Technische Bedrijfskunde)
  • Minimaal 5 jaar relevante werkervaring
  • Een sterk analytisch vermogen
  • Ervaring met projectmanagement
  • Brede IT-vaardigheden of veel affiniteit hiermee: MS Office (vereist), databases (pre), programmeren (pre) en modelleren.
  • Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift

 

Ons aanbod

Wij bieden jou een inspirerende werkomgeving binnen een jong en succesvol adviesbureau, dat trots is op haar sterke groei sinds de start in 2007 en de vele succesvolle (internationale) projecten bij grote klanten. Bij Argusi werk je in een dynamische omgeving met een enthousiast team en krijg je de kans om bij diverse grote bedrijven een kijkje in de keuken te nemen. De Argusi cultuur kenmerkt zich door het open karakter en de gedeelde verantwoordelijkheid binnen de organisatie. Er is volop ruimte voor persoonlijke en professionele ontwikkeling in een van onze drie hoofdstromen: innovation, value delivery (projecten) en market (sales). Iedereen krijgt bij ons kansen om initiatieven te ontplooien en actief bij te dragen aan de ontwikkeling van het bedrijf. Niets is onmogelijk. We streven hierbij altijd naar een goede balans tussen werk en privé. Uiteraard bieden we ook een passende beloning aangevuld met goede secundaire arbeidsvoorwaarden. We vinden het belangrijk om aan ons team te werken, dus na een dag hard werken maken we regelmatig tijd voor een borrel, pubquiz, etc. met het hele team.

Over Argusi

Argusi is een onafhankelijk adviesbureau dat producten en diensten levert die klanten direct helpen om hun supply chain te verbeteren. We hebben onszelf als doel gesteld om een mooi en fijn bedrijf te zijn waarin mensen hun talent en vaardigheden optimaal kunnen inzetten en ontwikkelen om samen met onze klanten slimme, duurzame en innovatieve supply chain verbeteringen te vinden. Het is onze ambitie om te groeien zodat we samen nog meer kunnen doen! We zijn gespecialiseerd in netwerk optimalisatie, synergie tussen bedrijven, data analytics en humanitaire logistiek. De opdrachtgevers van Argusi zijn vaak internationaal opererende bedrijven in onder andere Healthcare, High tech en FMCG. Argusi onderscheidt zich van andere bureaus door haar specialisatie en de sterk wetenschappelijke en methodische basis die de grondslag vormt voor onze gedegen adviezen waar klanten volledig op kunnen vertrouwen. We stoppen pas als we zelf tevreden zijn, omdat we dan zeker weten dat de klant ook tevreden zal zijn.

Contact

Neem gerust contact op als je vragen hebt over de functie, de verdere procedure of solliciteer direct door je motivatiebrief en CV te sturen.

Lieke van den Elshout, HR & Facilities
Email: contact@argusi.org
Telefoon: +31 (0)85 485 7290
www.argusi.org

 

Wanneer u dit formulier gebruikt, gaat u akkoord met de opslag en verwerking van uw gegevens door deze website. Uw persoonsgegevens worden enkel gebruikt voor het doel waarvoor u ze heeft achtergelaten en niet voor andere doeleinden.X
X