Uitgeroepen tot “Ondernemer van de maand” door Rabobank

In maart is Argusi uitgeroepen tot “Ondernemer van de Maand” door Rabobank Breda. Iets waar we erg trots op zijn. Zeker omdat Argusi dit jaar het 10 jarig jubileum viert is het erg leuk dat dit na al die jaren nog steeds gezien kan worden. Lees hier meer over waarom we deze titel hebben gekregen.

Rabobank Breda is trots op lokale bedrijven die de regio laten bruisen. Iedere maand kiezen wij een ‘Ondernemer van de maand’. Een ondernemer met ambitie, durf en lef die in Breda zijn of haar bedrijf heeft. Graag geven wij hen op deze manier wat extra aandacht. Het Bredase bedrijf ArgusI verdient dit maal deze bijzondere titel. 

Scherpe blik

ArgusI (spreek uit als Argus Eye) is een onafhankelijk onderzoeksbureau dat diensten en producten levert die opdrachtgevers in staat stellen hun supply chain te verbeteren. ArgusI doet dit door de supply chain van de opdrachtgever te analyseren, te optimaliseren en ook door actief op zoek te gaan naar synergie tussen bedrijven.

Het bedrijf werd in 2007 opgericht door Frans Cruijssen en Bas Groothedde. De onderneming  bestaat inmiddels uit een mix van enthousiaste en ervaren supply chain experts. De afgelopen jaren heeft ArgusI zo’n honderd projecten succesvol afgerond en honderden bedrijven geholpen hun supply chain te verbeteren. Op de vraag waar de naam ArgusI verdaan komt, legt Frans Cruijssen enthousiast uit: “Ons bedrijf werd vernoemd naar Argus, de alziende reus uit de Griekse mythologie. De gedachte daarachter is dat we een scherpe blik bieden op bedrijfsprocessen en zoeken naar verbeterpotentieel.”

Breda als logistiek hotspot

Het bedrijf verhuisde in 2013 naar Breda. De keuze voor Breda is een bewuste keuze. Bas Groothedde ligt toe: “Breda is als West-Brabantse stad één van de belangrijkste logistieke hotspots van Nederland. De stad Breda is niet alleen het regionale zwaartepunt in logistiek opzicht, maar ook de thuisbasis van Dinalog (Dutch Institute for Advanced Logistics); het nationaal kennis- en innovatieinstituut voor de logistieke branche. ArgusI werkt geregeld samen met Dinalog.” Het bedrijf is gevestigd in een kantoorpand in het centrum van Breda. Omdat ArgusI regelmatig gebruik maakt van de diensten van studenten wil het bedrijf daarom graag dichtbij het station en de Bredase onderwijsinstellingen zitten. Om verdere groei te realiseren wil het bedrijf op korte termijn een tweede vestiging openen in Utrecht.

Vertrouwen

Tessa van der Wegen, accountmanager MKB van Rabobank Breda: “Beide ondernemers hebben een indrukwekkend CV en ruime ervaring. Ze zitten vol passie en energie. ArgusI heeft de ambitie om de komende jaren als bedrijf verder te groeien. Het bedrijf onderscheidt zich door zich te focussen op een niche markt, waar ze dan ook heel goed in zijn”. Daarmee verdient het bedrijf met recht de titel ‘Onderneming van de maand’.X
X