De knappe koppen achter Argusi.

Academisch geschoold in Econometrie, Civiele Techniek, Food Technology, Technische Bedrijfskunde, Marketing Communication, Consumer studies, Operations Research & Logistics. We combineren een variëteit aan kennis en ervaring en we zijn trots op deze achtergrond. Continu op zoek om een brug te slaan tussen theorie en praktijk.

De combinatie tussen het nauwkeurig en aandachtig modelleren en de nauwe samenwerking met de klant motiveert mij om het beste resultaat te leveren. 

Kiki Verhagen, MSc, Supply Chain Analyst sinds 2014. Master in Management, Economics and Consumer studies met een specialisatie in Operations Research & Logistics. Nauwkeurig, gedreven en gaat opzoek naar alle mogelijkheden.

Bas Groothedde

Partner Argusi
 

 

Bas is een van de oprichters van Argusi. Hij is zijn carrière begonnen in de Food service en voordat hij samen met Frans Cruijssen Argusi startte was hij managing director bij Kirkman Company, een management-consultancy in strategic sourcing. Hij heeft gestudeerd aan de Technische Universiteit in Delft en in 2005 is hij gepromoveerd (Cum Laude) op een proefschrift dat zich richtte op supply chain samenwerking. Bas heeft een Executive Program succesvol afgerond op MIT, Sloan School of Management in 1998. Naast zijn rol als partner bij Argusi.org was hij lid van de raad van bestuur van I+Solutions en doceert hij op de TiasNimbas Business School en de Erasmus Universiteit. Hij is auteur van het boek From Strategy to Structure en is gespecialiseerd in projecten op het gebied van supply chain netwerkontwerp, benchmarking en outsourcing.

Robert-Frans Niers

Principal
 

 

Robert-Frans Niers is principal binnen Argusi. Robert-Frans heeft meer dan 15 jaar ervaring op het gebied van supply chain management & analyse. Na zijn studie Technische Bedrijfskunde aan de Universiteit Twente is hij gestart als management trainee bij Stork Aerostructures. In 2004 is Robert-Frans overgestapt naar V&D waar hij als Manager Inbound Logistics verantwoordelijk was voor het inrichten van de inbound supply chain. In 2011 is Robert-Frans overgestapt naar Damco, een aanbieder van wereldwijde logistieke oplossingen. Bij Damco was hij verantwoordelijk voor de afdelingen Supply Chain Development en SCM Key Accounts. Robert-Frans is gespecialiseerd in het inrichten van supply chain organisaties en control tower oplossingen. Hierbij betrekt hij alle relevante disciplines (logistiek, inkoop, verkoop, finance) om een optimaal resultaat te behalen. Robert-Frans haalt erg veel voldoening uit het inzichtelijk maken van logistieke ketens en het zoeken naar mogelijkheden om logistieke netwerken te optimaliseren.

Kiki Verhagen

Supply Chain Analyst
 

 

Kiki is Supply Chain Analyst bij Argusi. In 2014 behaalde ze haar master in Wageningen voor Management, Economics and Consumer studies, met als specialisatie Operations Research and Logistics. Na haar reis in Azië is ze gestart bij Argusi. Kiki wordt enthousiast van de verschillende optimalisatie vraagstukken vanuit wisselende sectoren en houdt zich graag bezig met het analyseren van data. Het is de combinatie tussen het nauwkeurig en aandachtig modelleren en de nauwe samenwerking met de klant waar Kiki gemotiveerd van raakt. Op het moment is ze voornamelijk actief binnen netwerk optimalisatie en transport optimalisatie.

Dirk ’t Hooft

Senior Advisor Logistics Collaboration
 

 

Dirk is parttime werkzaam voor Argusi als Senior Advisor Logistics Collaboration. Dirk is lid van de “Executive Group” ALICE, het Europese Technologie Platform on Logistics en werkt aan verschillende Europese research en innovatie projecten. Dirk werkte na zijn studie bedrijfseconomie in directiefuncties voor een uitgeverij, bulkoverslagbedrijf in de haven Rotterdam, de Bloemenveiling Aalsmeer en Nederland Distributieland. Dirk is bedreven in het aansturen van innovatieprojecten, het leggen van verbindingen tussen organisaties /mensen en heeft een gevarieerde internationale ervaring. Binnen Argusi zet hij zich vooral in om de ontwikkelde innovaties in het project Horizontal Collaboration in the supply chain in de markt zetten.

Frans Cruijssen

Partner Argusi
 

 

Frans is oprichter en partner bij Argusi. Frans heeft bij TNT Express gewerkt, waar hij verantwoordelijk was voor de wereldwijde uitrol van optimalisatiemodellen en oplossingen. Na zijn studie Econometrie en Operations Research heeft Frans zijn doctoraat behaald (cum laude) op het onderwerp horizontale samenwerking in transport en logistiek. Hij heeft papers gepubliceerd in internationale academische tijdschriften op onderwerpen zoals: horizontale samenwerking, netwerkontwerp, nieuwe logistieke concepten, en benchmarking. Bij Argusi specialiseert hij zich in projecten op het gebied van samenwerking, netwerkontwerp, simulatie en managementspellen.

Nadine Emmerik

Marketing Specialist
 

 

Nadine is Marketing Specialist bij Argusi. Ze is een allround Marketing & Communicatie professional met een passie voor innovatie. Zij heeft ruime ervaring in het opbouwen van merken vanuit een product leadership strategie. Daarbij werkt zij vanuit de customer journey, waarin de beleving en ervaring van de klant centraal staan. Met haar natuurlijke enthousiasme, out-of-the box mentaliteit en kritische blik komt zij tot creatieve en betekenisvolle oplossingen. Nadine werkt graag nauw samen met haar collega’s aan een eenduidige, praktische en doelgerichte marketing aanpak. Haar credo hierbij is: ‘Yes, let’s do this!’. Sinds maart 2019 is Nadine werkzaam bij Argusi.

Lieke van den Elshout

HR & Facility Officer
 

 

Lieke is HR & Facility Officer bij Argusi. Na haar studie Human Resource Management in Rotterdam met afstudeerrichting International HRM, is Lieke bij verschillende bedrijven werkzaam geweest als HR Adviseur/ Officer. Zij is haar carrière begonnen bij Robeco waar ze ook haar afstudeerproject met betrekking tot competentiemanagement heeft afgerond. Haar verdere ervaring in het HR-vak heeft zij opgedaan binnen zowel profit als non-profit en zowel nationaal als internationale bedrijven (DVB Bank, OMA en UWV). Lieke krijgt energie van het volgen en stimuleren van de persoonlijke ontwikkeling van mensen, verder is zij een echte doener en houdt van aanpakken, regelen en organiseren. Binnen Argusi houdt Lieke zich o.a. bezig met de project- en capaciteitsplanning en is zij verantwoordelijk voor een duidelijke lijn op HR-gebied, binnen onze groeiende organisatie.

Brenda Klep

Data Scientist
 

 

Brenda is Data Scientist bij Argusi. Na het behalen van haar master Econometrie en Operations Research aan de Universiteit van Tilburg is zij gestart als consultant pensioenen bij een voorganger van Willis Towers Watson. Tegelijkertijd heeft zij zich gespecialiseerd tot Actuaris door middel van het behalen van een Minor Actuariaat aan de Universiteit van Amsterdam en een postdoctoraal aan het Actuarieel Instituut. Haar verdere werkervaring op het vlak van actuariaat, risicomanagement en balanssturing heeft zij opgedaan binnen grote verzekeraars (Achmea en a.s.r.). Brenda krijgt energie van het oplossen van complexe vraagstukken waarbij ze te maken heeft met grote hoeveelheden informatie en verschillende mensen met eigen standpunten en belevingswerelden.

Creatieve, goed onderbouwde analyses en modelleringen voor uiteenlopende logistieke problemen, een fijne omgeving om in te werken. En dan ook nog een fijne groep collega’s, ik zit helemaal op mijn plek bij Argusi.

Marlies de Keizer, PhD, Supply Chain Analyst sinds 2016. Econometrie en Operations Research aan de Universiteit van Tilburg. Haar expertise omvat integratie van netwerkontwerp en netwerkbesturing, integratie van optimalisatie en simulatie en softwareontwikkeling.

Menno Rustenburg

Senior Supply Chain Analyst
 

 

Menno is Senior Supply Chain Analyst bij Argusi. Zijn passie ligt in supply chain management, kwantitatieve modellering en optimalisatie. Zijn ambitie is om supply chain netwerk optimalisatie te integreren als kernproces. Door inzichtelijke analyses en trainingen te geven. Ervoor te zorgen dat organisaties zelf hun supply chains kunnen aanpassen en verbeteren, als een continu proces. Menno startte zijn carrière als logistiek adviseur bij TNO Logistiek en Transport na zijn studie aan Wageningen Universiteit in Operations Research & Systems Engineering. Hij heeft ook gewerkt als Senior Supply Chain Consultant/Trainer bij Involvation en als Manager Operations bij CEVA Logistics waar hij P&L verantwoordelijk was voor de internationale supply chain operaties van een aantal multinationals.

Marlies de Keizer

Product Developer
 

 

Marlies is Product Developer bij Argusi. Na haar studie Econometrie en Operations Research aan de Universiteit van Tilburg (cum laude), heeft Marlies gewerkt als logistiek adviseur en als software ontwikkelaar. Na een aantal jaar ervaring in de praktijk is Marlies gepromoveerd aan de Universiteit van Wageningen. In haar onderzoek heeft zij gekeken naar het ontwerp van een logistiek netwerk voor de Europese sierteeltsector, waarbij rekening wordt gehouden met de bederfelijkheid van de producten. Met dit onderzoek heeft zij inzicht gegeven in het samenspel tussen verschillende strategische en tactische beslissingen. De verscheidenheid aan ervaringen heeft bijgedragen aan de expertise van Marlies: integratie van netwerkontwerp en netwerkbesturing, integratie van optimalisatie en simulatie en softwareontwikkeling.

Wiger Aantjes

Supply Chain Analyst
 

 

Wiger is Supply Chain Analyst bij Argusi. Het gebruik van logica om nieuwe kwantitatieve visualizaties of wiskundige modellen te ontwikkelen om tot nieuwe inzichten te komen vindt hij leuk om te doen. Hij wil graag processen doorgronden om vervolgens tot verbeteringen te komen. Logisch blijven nadenken en gestructureerd analyseren gaat hem dan ook goed af. Hij is goed thuis in verschillende analysesoftware (e.g. Tableau) en vindt het een uitdaging om die kennis optimaal in te zetten voor klanten en casussen uit de praktijk. Wiger heeft zich binnen de master Biosystems Engineering aan de Wageningen University gespecialiseerd in de Operations Research en Logistiek.

Cas Slootweg

Supply chain analyst trainee
 

 

Voor het afronden van zijn master Business Analytics & Operations Research aan Tilburg University gaat Cas zijn thesis schrijven bij Argusi. Hij zal het Physical Internet toegepast op het Europese spoornetwerk bestuderen. Het physical internet is een logistiek concept waarbij door samenwerking en consolidatie de sector veel efficiënter zou kunnen worden. Dit sluit dan ook aan bij zijn doel om de wereld net een beetje efficiënter te maken. Hij heeft tijdens zijn studie veel ervaring opgedaan met het ontwikkelen van wiskundige modellen en het oplossen daarvan. Ook heeft hij een aantal vakken gevolgd waarbij deze kwantitatieve modellen specifiek zijn toegepast op logistieke vraagstukken. Hij kijkt er naar uit om theorie in de praktijk te brengen bij Argusi.

Susan Sijtsma

Supply Chain Analyst
 

 

Susan is Supply Chain Analyst bij Argusi. Ze heeft Food Technology gestudeerd aan de Wageningen Universiteit waarbij ze kennis heeft opgedaan over bederfelijkheid en conditionering van levensmiddelen. Daarnaast heeft ze diverse vakken gevolgd op het gebied van supply chain en logistiek. Haar kennis van food en logistiek heeft ze gecombineerd in een afstudeerproject bij Argusi voordat ze met haar carrière bij Argusi is begonnen. Susan ziet het als een echte uitdaging om praktische problemen te vertalen naar krachtige wiskundige modellen voor het analyseren van supply chains. Ze hoopt dat haar expertise kan helpen om verliezen in de voedselketen te reduceren, rekening houdend met de optimale opslagcondities van verschillende producten.

Simon van den Broeke

Supply Chain Analyst
 

 

Simon is Supply Chain Analyst bij Argusi. Hij heeft de Bachelor Econometrie en Operationele Research afgerond en daaropvolgend zijn afstudeerstage voor zijn Master Operations Research & Management Science aan Tilburg University bij Argusi gedaan. Zijn scriptieonderzoek omvatte het integreren van tactische voorraadoptimalisatie in strategisch netwerk ontwerp. De kennis die hij daarbij heeft opgedaan vertaalt hij nu naar praktijkgerichte oplossingen voor de klanten van Argusi. Daarnaast houdt Simon zich bezig met het organiseren van student-evenementen bij Argusi, zoals hackathons. Het ondersteunen van supply chain beslissingen met wiskundige optimalisatie modellen trekt hem aan in het werken bij Argusi.

David Berenstein

Data Scientist
 

 

David is werk-student Data Scientist bij Argusi. Hij is begonnen met een Bachelor Technische Bedrijfskunde aan de Technische Universiteit in Eindhoven, maar besloot door zijn aanleg voor techniek over te stappen op de Master Data Science in Engineering. Naast het behalen van zijn Master, besloot David als werk-student aan de slag te gaan bij Argusi om zo inhoudelijke ervaring op te doen. David raakt gemotiveerd door het oplossen van data gedreven vraagstukken, die een combinatie van creatieve en technische vaardigheden vereisen.

Daniël Wissink

Supply chain analyst
 

 

Daniël is Supply Chain Analyst bij Argusi. Daniël heeft filosofie en bedrijfskunde gestudeerd aan de Erasmus Universiteit. Na zijn studie heeft hij ervaring opgedaan bij een startup dat horizontale samenwerking tussen bedrijven bevordert. Daniël houdt ervan om strategische vraagstukken en daarmee complexe puzzels van bedrijven op te lossen. De tastbaarheid van deze vraagstukken en het zichtbare resultaat van een oplossing spelen hierbij een essentiële rol. De passie om deze puzzels op te lossen, is begonnen tijdens zijn master Supply Chain Management, waarbij creativiteit en het analytisch vermogen centraal staan.

X
X