De knappe koppen achter Argusi.

Academisch geschoold in Econometrie, Civiele Techniek, Food Technology, Technische Bedrijfskunde, Marketing, Consumer studies of Operations Research en Logistics. We zijn trots op deze achtergrond. We zijn continue op zoek om een brug te slaan tussen theorie en praktijk.

De combinatie tussen het nauwkeurig en aandachtig modelleren en de nauwe samenwerking met de klant motiveert mij om het beste resultaat te leveren. 

Kiki Verhagen, MSc, Supply Chain Analyst sinds 2014. Master in Management, Economics and Consumer studies met een specialisatie in Operations Research & Logistics. Nauwkeurig, gedreven en gaat opzoek naar alle mogelijkheden.

Lotte de Bruijne 

Supply Chain Analyst
 

 

Lotte is Supply Chain Analyst bij Argusi. Ze heeft haar studie in Management, Economics en Consumer Studies in 2013 succesvol afgerond met een specialisatie op Operations Research en Logistics aan de Wageningen Universiteit. Na haar studie is ze aan de slag gegaan bij Argusi. Het interpreteren en analyseren van data en dit vertalen naar een bruikbaar advies danwel oplossing voor de klant is waar zij enthousiast van wordt. Hierbij is niet alleen het maken van krachtige analyses hetgeen waar zij energie uit haalt, maar ligt dit vooral ook in het samenwerken met de klant om alle beschikbare kennis bij elkaar te brengen en zo tot een passend eindresultaat te komen. Haar focus ligt op netwerk optimalisatie en projectmanagement.

Frans Cruijssen

Partner Argusi
 

 

Frans is oprichter en partner bij Argusi. Frans heeft bij TNT Express gewerkt, waar hij verantwoordelijk was voor de wereldwijde uitrol van optimalisatiemodellen en oplossingen. Na zijn studie Econometrie en Operations Research heeft Frans zijn doctoraat behaald (cum laude) op het onderwerp horizontale samenwerking in transport en logistiek. Hij heeft papers gepubliceerd in internationale academische tijdschriften op onderwerpen zoals: horizontale samenwerking, netwerkontwerp, nieuwe logistieke concepten, en benchmarking. Bij Argusi specialiseert hij zich in projecten op het gebied van samenwerking, netwerkontwerp, simulatie en managementspellen.

Kiki Verhagen

Supply Chain Analyst
 

 

Kiki is Supply Chain Analyst bij Argusi. In 2014 behaalde ze haar master in Wageningen voor Management, Economics and Consumer studies, met als specialisatie Operations Research and Logistics. Na haar reis in Azië is ze gestart bij Argusi. Kiki wordt enthousiast van de verschillende optimalisatie vraagstukken vanuit wisselende sectoren en houdt zich graag bezig met het analyseren van data. Het is de combinatie tussen het nauwkeurig en aandachtig modelleren en de nauwe samenwerking met de klant waar Kiki gemotiveerd van raakt. Op het moment is ze voornamelijk actief binnen netwerk optimalisatie en transport optimalisatie.

Lieke van den Elshout

Projectmanagement & HR Officer
 

 

Lieke is Projectmanagement & HR Officer bij Argusi. Na haar studie Human Resource Management in Rotterdam met afstudeerrichting International HRM, is Lieke bij verschillende bedrijven werkzaam geweest als HR Adviseur/ Officer. Zij is haar carrière begonnen bij Robeco waar ze ook haar afstudeerproject met betrekking tot competentiemanagement heeft afgerond. Haar verdere ervaring in het HR-vak heeft zij opgedaan binnen zowel profit als non-profit en zowel nationaal als internationale bedrijven (DVB Bank, OMA en UWV). Lieke krijgt energie van het volgen en stimuleren van de persoonlijke ontwikkeling van mensen, verder is zij een echte doener en houdt van aanpakken, regelen en organiseren. Binnen Argusi houdt Lieke zich o.a. bezig met de project- en capaciteitsplanning en is zij verantwoordelijk voor een duidelijke lijn op HR-gebied, binnen onze groeiende organisatie.

Marjolein Jordans

Senior Supply Chain Analyst
 

 

Marjolein is Senior Supply Chain Analyst bij Argusi. Ze heeft zich gespecialiseerd in het leiden en uitvoeren van projecten op het gebied van netwerkontwerp en optimalisatie van supply chains. Ze raakt gemotiveerd van het uitdenken en onderbouwen van concrete oplossingen voor klantvragen. Daarin vindt ze vooral het samenwerken in wisselende projectteams met een mix van klanten en collega’s interessant. Marjolein behaalde in 2005 haar master in Econometrie en Operations Research (2005) aan de Universiteit van Tilburg. Daarna heeft zij van 2005 tot 2009 gewerkt als onderzoeker en adviseur bij TNO. Sinds 2009 is Marjolein werkzaam bij Argusi.

Bas Groothedde

Partner Argusi
 

 

Bas is een van de oprichters van Argusi. Hij is zijn carrière begonnen in de Food service en voordat hij samen met Frans Cruijssen Argusi startte was hij managing director bij Kirkman Company, een management-consultancy in strategic sourcing. Hij heeft gestudeerd aan de Technische Universiteit in Delft en in 2005 is hij gepromoveerd (Cum Laude) op een proefschrift dat zich richtte op supply chain samenwerking. Bas heeft een Executive Program succesvol afgerond op MIT, Sloan School of Management in 1998. Naast zijn rol als partner bij Argusi.org was hij lid van de raad van bestuur van I+Solutions en doceert hij op de TiasNimbas Business School en de Erasmus Universiteit. Hij is auteur van het boek From Strategy to Structure en is gespecialiseerd in projecten op het gebied van supply chain netwerkontwerp, benchmarking en outsourcing.

Boukje Schellens

Supply Chain Analyst
 

 

Boukje is Supply Chain Analyst bij Argusi. Ze heeft twee masters afgerond aan de universiteit van Tilburg: Data Science en Operations Research & Management Science. Nadat ze al als werkstudent en afstudeerder ervaring op had gedaan binnen Argusi is ze in mei 2017 officieel begonnen als analist. Boukje gaat graag met grote datasets aan de slag. Hierin probeert ze door middel van haar eigen code te schrijven nieuwe patronen te ontdekken. Behalve het modelleren vindt ze het ook leuk om de data in een mooie visualisatie weer te geven. Buiten de projecten om helpt Boukje met het opzetten en inrichten van de Data Science en Business Analytics tak binnen Argusi.

Dirk ’t Hooft

Senior Advisor Logistics Collaboration
 

 

Dirk is parttime werkzaam voor Argusi als Senior Advisor Logistics Collaboration. Dirk is lid van de “Executive Group” ALICE, het Europese Technologie Platform on Logistics en werkt aan verschillende Europese research en innovatie projecten. Dirk werkte na zijn studie bedrijfseconomie in directiefuncties voor een uitgeverij, bulkoverslagbedrijf in de haven Rotterdam, de Bloemenveiling Aalsmeer en Nederland Distributieland. Dirk is bedreven in het aansturen van innovatieprojecten, het leggen van verbindingen tussen organisaties /mensen en heeft een gevarieerde internationale ervaring. Binnen Argusi zet hij zich vooral in om de ontwikkelde innovaties in het project Horizontal Collaboration in the supply chain in de markt zetten.

Creatieve, goed onderbouwde analyses en modelleringen voor uiteenlopende logistieke problemen, een fijne omgeving om in te werken. En dan ook nog een fijne groep collega’s, ik zit helemaal op mijn plek bij Argusi.

Marlies de Keizer, PhD, Supply Chain Analyst sinds 2016. Econometrie en Operations Research aan de Universiteit van Tilburg. Haar expertise omvat integratie van netwerkontwerp en netwerkbesturing, integratie van optimalisatie en simulatie en softwareontwikkeling.

Menno Rustenburg

Senior Supply Chain Analyst
 

 

Menno is Senior Supply Chain Analyst bij Argusi. Menno’s passie ligt in supply chain management, kwantitatieve optimalisatie en mensen ontwikkelen daarin. Zijn ambitie is om supply chain modellering en optimalisatie binnen een organisatie te integreren als een kernproces dat op regelmatige basis word uitgevoerd. Naast het leveren van inzichtelijke analyses door middel van state of the art technieken en software tools, is het net zo belangrijk om de mensen te trainen en ontwikkelen. Het hen zelf mogelijk maken om hun supply chains te optimaliseren en te verbeteren op continue basis.
Voorgaand aan zijn huidige rol bij Argusi heeft Menno gewerkt als Senior Supply Chain Consultant/Trainer bij Involvation en als Manager Operations bij CEVA Logistics waar hij P&L verantwoordelijk was voor de internationale supply chain operaties van een aantal multinationals. Na zijn studie aan Wageningen Universiteit in Operations Research & Systems Engineering, is hij zijn carrière gestart als logistiek adviseur bij TNO Logistiek en Transport en werkt hij nu opnieuw met zijn ‘oude’ collega’s Bas, Marjolein, Frans en Marlies.

Marlies de Keizer

Supply Chain Analyst
 

 

Marlies is Supply Chain Analyst bij Argusi. Na haar studie Econometrie en Operations Research aan de Universiteit van Tilburg (cum laude), heeft Marlies gewerkt als logistiek adviseur en als software ontwikkelaar. Om haar praktische kennis te verdiepen is Marlies gepromoveerd aan de Universiteit van Wageningen. Daarin heeft zij gekeken naar het ontwerp van een logistiek netwerk voor de Europese sierteeltsector, waarbij rekening wordt gehouden met de bederfelijkheid van de producten. Met dit onderzoek heeft zij inzicht gegeven in het samenspel tussen verschillende strategische en tactische beslissingen. Al met al een verscheidenheid aan ervaringen die hebben bijgedragen aan de expertise van Marlies: integratie van netwerkontwerp en netwerkbesturing, integratie van optimalisatie en simulatie en softwareontwikkeling.

Marrigje de Kort

Marketing & Communicatie Manager
 

 

Marrigje is verantwoordelijk voor Marketing en Communicatie bij Argusi. In 2012 is zij afgestudeerd op NHTV International Media & Entertainment Management in Breda als mediamanager en in 2016 heeft ze haar masterdiploma gehaald voor Strategische Communicatie aan de Universiteit Antwerpen. Marrigje’s kennis en expertise liggen in content marketing en evenementen organisatie en is verantwoordelijk voor het op de kaart zetten van Argusi. Haar ambitie is het specialisme en de visie van Argusi over te brengen in de internationale commerciële wereld. Marrigje wordt dan ook erg enthousiast van haar werk door zowel strategisch dit plan uit te denken en dit daarna operationeel uit te werken.

Wiger Aantjes

Supply Chain Analyst
 

 

Wiger is Supply Chain Analyst bij Argusi. Het gebruik van logica om nieuwe kwantitatieve visualizaties of wiskundige modellen te ontwikkelen om tot nieuwe inzichten te komen vindt hij leuk om te doen. Hij wil graag processen doorgronden om vervolgens tot verbeteringen te komen. Logisch blijven nadenken en gestructureerd analyseren gaat hem dan ook goed af. Hij is goed thuis in verschillende analysesoftware (e.g. Tableau) en vindt het een uitdaging om die kennis optimaal in te zetten voor klanten en casussen uit de praktijk. Wiger heeft zich binnen de master Biosystems Engineering aan de Wageningen University gespecialiseerd in de Operations Research en Logistiek.

Monica Aciru

Humanitairian Logistics R&D Officer
 

 

Monica Aciru is Humanitairian Logistics R&D Officer bij Argusi. In 2017 heeft ze haar PhD in criminologie afgerond bij de KU Leuven waar ze zich heeft gespecialiseerd in niet-juridische benaderingen bij internationale misdrijven. Ze heeft gewerkt op het gebied van vredesopbouw en maatschappelijke ontwikkeling in Uganda en droomt van een wereld waar partijen conflicten op een positieve manier kunnen behandelen. Monica heeft haar Master in Peace and Conflict (Makerere University) en haar Master in Governance and development (Universiteit Antwerpen) afgerond. Daarbij heeft ze zich kritische analyse uitgevoerd over de processen tijdens herstel en vredesopbouw. Monica’s rol binnen Argusi is het ontwikkelen van Argusi Aid en ondersteunt het optimaliseren van supply chains in humanitaire- en ontwikkelingsprogramma’s.

Lieke van Amelsfort

Senior Supply Chain Analyst
 

 

Lieke is Senior Supply Chain Analyst bij Argusi. Ze krijgt energie van het maken van de vertaalslag van de praktijk naar het model en het bijeenbrengen van mensen met verschillende achtergronden. Daarin wordt ze gemotiveerd door het snel eigen maken van nieuwe bedrijven en hun supply chain processen en het vinden van passende oplossingen voor de unieke uitdagingen die hierbij horen. Lieke heeft haar studie Technische Bedrijfskunde aan de Technische Universiteit Eindhoven in 2008 afgerond met een succesvol onderzoeksproject bij Philips Lighting. Hierna heeft ze ervaring opgedaan op supply chain gebied in procesoptimalisatie, het leiden van projecten en samenwerking tussen bedrijven bij Vopak en Mars Nederland. Lieke werkt sinds 2014 bij Argusi, waar ze zich heeft gespecialiseerd in het leiden en uitvoeren van projecten op het gebied van supply chain optimalisatie en samenwerking. Hiernaast heeft zij Argusi Aid opgezet, een tak binnen Argusi die zich richt op supply chain ontwerp, optimalisatie en samenwerking binnen de humanitaire sector.

Susan Sijtsma

Supply Chain Analyst
 

 

Susan is Supply Chain Analyst bij Argusi. Ze heeft Food Technology gestudeerd aan de Wageningen Universiteit waarbij ze kennis heeft opgedaan over bederfelijkheid en conditionering van levensmiddelen. Daarnaast heeft ze diverse vakken gevolgd op het gebied van supply chain en logistiek. Haar kennis van food en logistiek heeft ze gecombineerd in een afstudeerproject bij Argusi voordat ze met haar carrière bij Argusi is begonnen. Susan ziet het als een echte uitdaging om praktische problemen te vertalen naar krachtige wiskundige modellen voor het analyseren van supply chains. Ze hoopt dat haar expertise kan helpen om verliezen in de voedselketen te reduceren, rekening houdend met de optimale opslagcondities van verschillende producten.

Simon van den Broeke

Supply Chain Analyst
 

 

Simon is Supply Chain Analyst bij Argusi. Hij heeft de Bachelor Econometrie en Operationele Research afgerond en daaropvolgend zijn afstudeerstage voor zijn Master Operations Research & Management Science aan Tilburg University bij Argusi gedaan. Zijn scriptieonderzoek omvatte het integreren van tactische voorraadoptimalisatie in strategisch netwerk ontwerp. De kennis die hij daarbij heeft opgedaan vertaalt hij nu naar praktijkgerichte oplossingen voor de klanten van Argusi. Daarnaast houdt Simon zich bezig met het organiseren van student-evenementen bij Argusi, zoals hackathons. Het ondersteunen van supply chain beslissingen met wiskundige optimalisatie modellen trekt hem aan in het werken bij Argusi.

Charlotte Holtackers

Supply Chain Analyst trainee
 

 

Charlotte is afstudeerder bij Argusi. Ze heeft zich binnen de master Business, Economics and Consumerstudies aan Wageningen University gespecialiseerd in operations research, econometrie en multivariate data-analyse. Daarnaast heeft ze diverse vakken in de Zweedse stad Göteborg gevolgd op het gebied van logistiek en internationale handel. Charlotte wordt enthousiast van complexe vraagstukken en houdt wel van een uitdaging. Gestructureerd werken is een van haar karakteristieken. Op dit moment houdt ze zich bezig met het optimaliseren van de productiestrategie van een levensmiddelenbedrijf. De korte levensduur van sommige levensmiddelen maakt dit vraagstuk extra interessant voor Charlotte.

Eefje School

Supply Chain Analyst trainee
 

 

Eefje is afstudeerder bij Argusi. Ze is haar Master Sustainable Food Process Engineering op Wageningen Universiteit aan het afronden waarbij ze zich specialiseert in Operations Research and Logistics. Eefje schrijft haar thesis bij Argusi waarbij ze de effecten van dynamische re-order punten in de supply chain van kunstmest analyseert en gebruikt daarbij kwantitatieve modellen om dit proces te optimaliseren. Daarnaast onderzoekt ze of het mogelijk is deze modellen toe te passen op vergelijkbare problemen. Eefjes droom is om duurzaamheid binnen de logistieke keten van voedsel te verbeteren waarbij ze haar kennis van food technologie combineert met haar specialisatie operations research.

Wil je bij ons werken?

Laat het ons weten via mail of door ons te bellen.

X
X