Persoonlijke verhalen van de knappe koppen achter Argusi.

Een selectie uit de persoonlijke verhalen over hoe het is om bij argusi te werken. Wij vinden een persoonlijke touch belangrijk en willen jou laten weten hoe dat er uit ziet in de ogen van onze medewerkers.

Bas Groothedde

Bas Groothedde
Partner Argusi

Bas is een van de oprichters van Argusi. Hij is zijn carrière begonnen in de Food service en voordat hij samen met Frans Cruijssen Argusi startte was hij managing director bij Kirkman Company, een management-consultancy in strategic sourcing. Hij heeft gestudeerd aan de Technische Universiteit in Delft en in 2005 is hij gepromoveerd (Cum Laude) op een proefschrift dat zich richtte op supply chain samenwerking. Bas heeft een Executive Program succesvol afgerond op MIT, Sloan School of Management in 1998. Naast zijn rol als partner bij Argusi.org was hij lid van de raad van bestuur van I+Solutions en doceert hij op de TiasNimbas Business School en de Erasmus Universiteit. Hij is auteur van het boek From Strategy to Structure en is gespecialiseerd in projecten op het gebied van supply chain netwerkontwerp, benchmarking en outsourcing.

Menno Rustenburg, Argusi 2017

Menno Rustenburg
Senior supply chain analyst

Menno is Senior Supply Chain Analyst bij Argusi. Zijn passie ligt in supply chain management, kwantitatieve modellering en optimalisatie. Zijn ambitie is om supply chain netwerk optimalisatie te integreren als kernproces. Door inzichtelijke analyses en trainingen te geven. Ervoor te zorgen dat organisaties zelf hun supply chains kunnen aanpassen en verbeteren, als een continu proces. Menno startte zijn carrière als logistiek adviseur bij TNO Logistiek en Transport na zijn studie aan Wageningen Universiteit in Operations Research & Systems Engineering. Hij heeft ook gewerkt als Senior Supply Chain Consultant/Trainer bij Involvation en als Manager Operations bij CEVA Logistics waar hij P&L verantwoordelijk was voor de internationale supply chain operaties van een aantal multinationals.

Marlies de Keizer

Marlies de Keizer
Product Developer

Marlies is Product Developer bij Argusi. Na haar studie Econometrie en Operations Research aan de Universiteit van Tilburg (cum laude), heeft Marlies gewerkt als logistiek adviseur en als software ontwikkelaar. Na een aantal jaar ervaring in de praktijk is Marlies gepromoveerd aan de Universiteit van Wageningen. In haar onderzoek heeft zij gekeken naar het ontwerp van een logistiek netwerk voor de Europese sierteeltsector, waarbij rekening wordt gehouden met de bederfelijkheid van de producten. Met dit onderzoek heeft zij inzicht gegeven in het samenspel tussen verschillende strategische en tactische beslissingen. De verscheidenheid aan ervaringen heeft bijgedragen aan de expertise van Marlies: integratie van netwerkontwerp en netwerkbesturing, integratie van optimalisatie en simulatie en softwareontwikkeling.

Nadine Emmerik, Argusi 2019

Nadine Emmerik
Marketing Specialist

Nadine is Marketing Specialist bij Argusi. Ze is een allround Marketing & Communicatie professional met een passie voor innovatie. Zij heeft ruime ervaring in het opbouwen van merken vanuit een product leadership strategie. Daarbij werkt zij vanuit de customer journey, waarin de beleving en ervaring van de klant centraal staan. Met haar natuurlijke enthousiasme, out-of-the box mentaliteit en kritische blik komt zij tot creatieve en betekenisvolle oplossingen. Nadine werkt graag nauw samen met haar collega’s aan een eenduidige, praktische en doelgerichte marketing aanpak. Haar credo hierbij is: ‘Yes, let’s do this!’. Sinds maart 2019 is Nadine werkzaam bij Argusi.

Brenda Klep, Argusi 2019

Brenda Klep
Data Scientist

Brenda is Data Scientist bij Argusi. Na het behalen van haar master Econometrie en Operations Research aan de Universiteit van Tilburg is zij gestart als consultant pensioenen bij een voorganger van Willis Towers Watson. Tegelijkertijd heeft zij zich gespecialiseerd tot Actuaris door middel van het behalen van een Minor Actuariaat aan de Universiteit van Amsterdam en een postdoctoraal aan het Actuarieel Instituut. Haar verdere werkervaring op het vlak van actuariaat, risicomanagement en balanssturing heeft zij opgedaan binnen grote verzekeraars (Achmea en a.s.r.). Brenda krijgt energie van het oplossen van complexe vraagstukken waarbij ze te maken heeft met grote hoeveelheden informatie en verschillende mensen met eigen standpunten en belevingswerelden.

Joris van de Ven, Argusi 2019

Joris van de Ven
Intern Supply Chain Analysis

Joris studeert Food Quality Management aan de Wageningen Universiteit. Voor het afronden van zijn masterspecialisatie Food Quality & Logistics schrijft hij zijn thesis bij Argusi. Hij maakt gebruik van kwantitatieve analysemethoden om de uitstoot van broeikasgassen terug te dringen. Al snel in zijn studie kwam Joris erachter dat zijn passie ligt bij de logistiek. Vandaar dat hij een aantal vakken heeft gevolgd waarin logistieke vraagstukken worden toegepast op de levensmiddelenindustrie. Het gebruik van modellen voor grote berekeningen waarmee daadwerkelijk besparingen worden gehaald, is wat hem het meest motiveert.

Simon van den Broeke – “De combinatie tussen het nauwkeurig en aandachtig modelleren en de nauwe samenwerking met de klant motiveert mij om het beste resultaat te leveren.”

Alle knappe koppen achter Argusi.

Opgeleid in Econometrie, Voedings Technologie, Technische Business, Marketing Communication, Consumer Studies, Operations Research & Logistics. Wij combineren een brede diversiteit aan ervaringen en wij zijn erg trots op deze achtergrond. Wij proberen constant het gat te dichten tussen de theorie en de praktijk.

Bas Groothedde

Bas Groothedde
Partner Argusi
Robert-Frans Niers, Argusi 2018

Robert-Frans Niers
Principal
Dirk-‘t-Hooft,-Argusi-2016

Dirk ‘t Hooft
Senior Advisor Logistics Collaboration
Lieke van den Elshout, 2017

Lieke van den Elshout
HR & Facility Officer
Nadine Emmerik, Argusi 2019

Nadine Emmerik
Marketing Specialist
Marlies de Keizer

Marlies de Keizer
Product Developer
Menno Rustenburg, Argusi 2017

Menno Rustenburg Senior supply chain analyst
Kiki Verhagen

Kiki Verhagen
Supply chain analyst
Simon-van-den-Broeke,-Argusi-2016

Simon van den Broeke
Supply Chain Analyst
Wiger-Aantjes,-Argusi-2017

Wiger Aantjes
Supply Chain Analyst
Daniel

Daniël Wissink
Supply Chain Analyst
Brenda Klep, Argusi 2019

Brenda Klep
Data Scientist
Joris van de Ven, Argusi 2019

Joris van de Ven
Intern Supply Chain Analysis
<h1> Charlotte Conradie, Argusi 2019</h1><br><br><p>informatie</p>

Charlotte Conradie
Intern Supply Chain Analysis

Marlies de Keizer – “Creatieve en kwatitatieve analyse, en het modelleren van verschillende logistieke problemen, een mooie omgeving om in tw werken. Daarnaast heb ik ook een leuke groep collega’s, ik voel mij dus compleet op mijn plek bij Argusi.”

X
X