Summer Experience Workshop:

Supply chain analytics in één dag

Hoe goed is je inzicht in de prestatie van je huidige supply chain? Waar liggen verbetermogelijkheden? En hoe evalueer en analyseer je dat met kwantitatieve methoden?

 

LEER hoe je een grote supply chain data set exploratief en iteratief te lijf kan gaan met verschillende Data Analytics tools om een beter inzicht in de huidige supply chain prestatie te krijgen.

ERVAAR de kracht van exploratieve Data Analytics om de juiste business vraag te definiëren. Ga aan de slag met het proces van ‘Data Thinking’. Data Analytics start altijd met het formuleren van de juiste vraag. Deze business vraag bepaalt de gewenste analyse en de benodigde data.

Tijdens deze Summer Experience Workshop: Supply chain analytics in één dag, ga je aan de slag met enkele data-analyse technieken en leer je hoe je deze technieken zelf kunt toepassen binnen de supply chain context. Doel van deze workshop is om een beter begrip te krijgen van de toepassingen door ook zelf verschillende analyses uit te voeren. Hierbij staat de ervaring centraal. Het is de bedoeling dat je hierna beter begrijpt wat Data Science voor je kan betekenen en dat je ook beter kunt samenwerken met Data Science experts.

Je krijgt antwoord op vragen als:

 • Wat is Data Analytics en Data Science? Wat is de toepassing van ‘Descriptive’, ‘Predictive’ en ‘Prescriptive’ Analytics binnen de supply chain context?
 • Wat is ‘Data Thinking’ en hoe pak ik een supply chain analytics project aan?
 • Hoe vertaal ik de business vraag naar een praktische data analytics case?
 • Wat is de waarde van (iteratieve) exploratieve data-analyse en hoe pas ik dat toe?
 • Welke tools en technieken gebruik ik voor data manipulatie, data-analyse, data exploratie en data visualisatie (zoals: Tableau, SQL, Python, Access, Excel, AzureML)?
 • Hoe vertaal ik mijn analyseresultaten naar een ‘Data Story’? Hoe gebruik ik visuele weergaven effectief om mijn boodschap over te brengen?

 

Voor wie?

Deze Experience Workshop is bedoeld voor: Supply Chain Managers, Transport Managers, Finance Managers, Logistics Managers, Business Analysts, Supply Chain Planners, Project Managers, etc. Supply chain professionals die in korte tijd willen ervaren wat de mogelijkheden zijn van Data Analytics om de supply chain prestaties te evalueren en verbetermogelijkheden te identificeren.

 

Ja, ik wil deelnemen

Zorg dat je deze Summer Experience Workshop niet mist en schrijf je vandaag nog in voor één van de twee dagen! (Nog eerst even overleggen? Uiteraard, maar wel graag voor 31 juli.)

Dag 1: Donderdag 29 augustus 2019

Dag 2: Donderdag 26 september 2019

Wat?

Experience workshop over Supply chain analytics.

 

Waar?

Brouwtoren de Drie Hoefijzers

Ceresstraat 15G

4811 CA Breda

 

Wanneer?

Donderdag 29 augustus 2019

Donderdag 26 september 2019

 

Tijd

 • 9:00 uur: Ontvangst
 • 9:30 uur: Start workshop
 • 13:00 uur: Lunch
 • 17:15 uur: Einde workshop
 • Aansluitend borrel

 

Kosten

€ 450,- excl. BTW (inclusief lunch en borrel)

Vragen of inschrijven?

Dat kan via contact@argusi.org of via het onderstaande formulier.

 

Inschrijvingsformulier Summer Experience Workshop

Deelname kosten: € 450,- excl. BTW (inclusief lunch en borrel)

Vul hier je gegevens in en kies een datum:

29 augustus 201926 september 2019

Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van je gegevens door deze website. Je persoonsgegevens worden enkel gebruikt voor het doel waarvoor je ze hebt achtergelaten en niet voor andere doeleinden.

De experience workshop zal enkel gehouden worden bij voldoende inschrijvingen. Als je je hebt ingeschreven, maar verhinderd bent, dan is het toegestaan een vervanger te sturen. Je deelname is overdraagbaar, maar laat het ons wel van te voren weten. Je kunt kosteloos annuleren tot 30 dagen voorafgaand aan de workshop.

X
X