Een goede supply chain staat of valt met goed georganiseerd transport. Een supply chain kan pas goed presteren als de zendingen op tijd, in de juiste hoeveelheid, op de juiste plek worden afgeleverd. Kosteneffectief.

Het is daarom van groot belang om periodiek het transport, in samenhang te bekijken. Wordt er op tijd geleverd, rijden we nog de juiste routes, leveren we de juiste service afgezet tegen de kosten? Uitdagende vragen. Want het beantwoorden vraagt om transparantie in de keten, kwalitatief goede data en de vaardigheden om de complexiteit hanteerbaar te maken om inzicht te krijgen in de kosten en betrouwbaarheid.

Het optimaliseren van transport. Afweging tussen kosten en service.

Om het transport te optimaliseren maken we gebruik van de state-of-the-art in routeringssoftware and data-analytics en zoeken we naar mogelijkheden om het transportnetwerk te verbeteren. In kosten of service. Typische vraagstukken hebben betrekking op bundeling van transport, routeringsvraagstukken, wagenpark optimalisatie, LTL/FTL netwerken. Waarbij service, modaliteit, snelheid, capaciteit, kosten en tarieven centraal staan.

Hoe helpen wij onze opdrachtgevers? Een overzicht:

Netwerk optimalisatie

Netwerk optimalisatie

Voldoet ons netwerk van productielocaties, distributiecentra of crossdocks nog? De kern van onze dienstverlening: netwerk optimalisatie.

 

Productie

Productie

Antwoord op de vraag: maken we optimaal gebruik van onze productie faciliteiten, verpakkingslijn of workcentres?

 

Voorraad optimalisatie

Voorraad optimalisatie

Maak gebruik van de kracht van de nieuwe mogelijkheden om voorraad te beperken, kapitaal te verminderen en service te verhogen.

 

Transport optimalisatie

Transport optimalisatie

Snelheid, kosten en betrouwbaarheid. Optimaliseren van de transportkosten in distributie, bevoorrading en fulfilment.

 

Synergie

Synergie

Op zoek naar mogelijke samenwerking en synergievoordelen? We helpen graag.

 

Academy

Academy

Lees hier meer over onze trainingen en Academy.

 

Argusi Aid

Argusi Aid

Lees meer over onze humanitaire branche. Waar we onze kennis en ervaring inzetten in alle delen van de wereld.

 

X
X