Besluiten ondersteunen en onderbouwen met de harde feiten. We helpen onze opdrachtgevers in het vinden van robuuste en haalbare supply chain oplossingen.

Veranderingen in strategie, nieuwe technologieën, globalisering, ontwikkeling van nieuwe markten, concurrentie en onvoorziene gebeurtenissen, de supply chain staat vaak onder druk. Deze veranderingen in strategieën en gebeurtenissen leggen de noodzaak bloot voor nieuwe beslissingen, een nieuw netwerk ontwerp. En dat is wat we bieden. We ontwikkelen nieuwe supply chain structuren en tactische verbeteringen.

Hoe helpen wij onze opdrachtgevers? Een overzicht:

State-of-the-Art instrumenten. We zijn continu op zoek naar de beste instrumenten. Passend bij de vraagstukken van onze opdrachtgever.

We gebruiken een groot scala aan tools en technieken zoals Llamasoft Supply chain Guru en ESRI ArcGis. Afhankelijk van het vraagstuk zetten wij het meest geëigende instrument in. In de onderstaande lijst staan de belangrijkste tools op een rij, instrumenten die netwerken optimaliseren, voorraadhoogtes kunnen bepalen maar bijvoorbeeld ook vraagstukken omtrend route kunnen oplossen.

Eigenlijk kunnen we heel weinig. We zijn specialisten pur sang.

We lossen het probleem niet op. We zoeken naar de oorzaak. We dragen oplossingen aan en die we vinden door gebruik te maken van modellen en zwaar leunen op een kwantitatieve aanpak.

X
X