Besluiten ondersteunen en onderbouwen met de harde feiten. We helpen onze opdrachtgevers in het vinden van robuuste en haalbare supply chain oplossingen.

Veranderingen in strategie, nieuwe technologieën, globalisering, ontwikkeling van nieuwe markten, concurrentie en onvoorziene gebeurtenissen, de supply chain staat vaak onder druk. Deze veranderingen in strategieën en gebeurtenissen leggen de noodzaak bloot voor nieuwe beslissingen, een nieuw netwerk ontwerp. En dat is wat we bieden. We ontwikkelen nieuwe supply chain structuren en tactische verbeteringen.

Hoe helpen wij onze opdrachtgevers? Een overzicht:

Netwerk optimalisatie

Netwerk optimalisatie

Voldoet ons netwerk van productielocaties, distributiecentra of crossdocks nog? De kern van onze dienstverlening: netwerk optimalisatie.

 

Productie

Productie

Antwoord op de vraag: maken we optimaal gebruik van onze productiefaciliteiten, verpakkingslijn of workcentres?

 

Voorraad optimalisatie

Voorraad optimalisatie

Maak gebruik van de kracht van de nieuwe mogelijkheden om voorraad te beperken, kapitaal te verminderen en service te verhogen.

 

Transport optimalisatie

Transport optimalisatie

Snelheid, kosten en betrouwbaarheid. Optimaliseren van de transportkosten in distributie, bevoorrading en fulfilment.

 

Synergie

Synergie

Op zoek naar mogelijke samenwerking en synergievoordelen? We helpen graag.

 

Academy

Academy

Lees hier meer over onze trainingen en Academy.

 

Argusi Aid

Argusi Aid

Lees meer over onze humanitaire tak. Waar we onze kennis en ervaring inzetten in alle delen van de wereld.

 

State-of-the-Art instrumenten. We zijn continu op zoek naar de beste instrumenten. Passend bij de vraagstukken van onze opdrachtgever.

We gebruiken een groot scala aan tools en technieken zoals Llamasoft Supply chain Guru en ESRI ArcGis. Afhankelijk van het vraagstuk zetten wij het meest geëigende instrument in. In de onderstaande lijst staan de belangrijkste tools op een rij, instrumenten die netwerken optimaliseren, voorraadhoogtes kunnen bepalen maar bijvoorbeeld ook vraagstukken omtrend route kunnen oplossen.

Eigenlijk kunnen we heel weinig. We zijn specialisten pur sang.

We lossen het probleem niet op. We zoeken naar de oorzaak. We dragen oplossingen aan en die we vinden door gebruik te maken van modellen en zwaar leunen op een kwantitatieve aanpak.

X
X