Het oplossen van de puzzel. Het vinden van een betere oplossing. Voorkomen van verspilling. Dat is wat ons drijft.

In meer dan 10 jaar hebben we, samen met onze opdrachtgevers, prachtige resultaten geboekt. Met wat ooit begon met twee proefschriften, is nu uitgegroeid tot een florerend bedrijf bestaande uit mensen met verschillende achtergronden, allemaal academisch geschoold. Econometrie, Civiele techniek, Technische bedrijfskunde, Operations Research, Marketing Communicatie en Consumer Studies. We zijn trots op onze roots en onderhouden nog altijd sterke banden met de nationale en internationale onderzoekswereld.

Onze geschiedenis

Onze geschiedenis

Wat 10 jaar geleden begon met een idee is inmiddels uitgegroeid tot een bedrijf met een mooi trackrecord.

 

Ontmoet ons team

Ontmoet ons team

Lees meer over de mensen achter Argusi en hun drijfveren.

 

Wat we doen

Wat we doen

“Wat doen jullie nu precies?” Veelgehoorde vraag. Kort gezegd helpen we bedrijven hun supply chain en producten te verbeteren.

 

Fact based

Fact based

Onze aanpak wordt gekenmerkt door een kwantitatieve aanpak. Fact based.

 

Training

Training

Doe het lekker zelf. We helpen onze opdrachtgevers door middel van training en capability building.

 

Cases

Cases

Lees meer over de cases en projecten waar we de afgelopen jaren actief zijn geweest.

 

Op zoek naar een baan?

Op zoek naar een baan?

Aarzel niet en neem contact met ons op.

 

Argusi Academy

We zijn analysten. We zijn geen consultants. We analyseren, verzamelen informatie en proberen zo de oorzaak te vinden. Kennis vergaren en delen staat centraal in onze academy. Samen met onze opdrachtgevers proberen we ons vakgebied een stap verder te brengen.

Learning by doing, dat is waar het bij de Argusi Academy om draait.

De Academy traint en ondersteunt logistieke professionals in het begrijpen van netwerkdesign, netwerk optimalisatie en horizontale samenwerking. Ook faciliteert de Academy ronde tafels waarin senior management bij elkaar zit om vraagstukken, ervaringen en ideeën te delen.

Argusi Aid, onze humanitaire tak van Argusi.

Argusi Aid wil bijdragen aan een betere wereld en richt zich op het verbeteren van de supply chain in ontwikkelingslanden. Aid wil een brug slaan tussen de commerciële en de humanitaire sector, en de Argusi expertise gebruiken om ook humanitaire netwerken te optimaliseren.

Het verschil maken.

We zijn Argusi Aid gestart om ook in de humanitaire wereld een bijdrage te kunnen leveren. Ontstaan vanuit persoonlijke ambities om effectief gebruik te maken van schaarse middelen en verspilling te voorkomen.

Enthousiast en gedreven. Kenmerkend voor ons team.

Waardoor? Inzichten kunnen geven en problemen blootleggen door gedetailleerde analyses. Simpelweg omdat we het leuk vinden om te rekenen.

X
X