Onze geschiedenis: van 2007 tot nu.

Argusi (je spreekt dit uit als: ‘Argus Eye’) is opgericht in 2007 en opent in datzelfde jaar het eerste kantoor in Hoofddorp (Schiphol). De fundering van het bedrijf wordt gevormd door de proefschriften van Bas Groothedde en Frans Cruijssen, waarmee zij beiden cum laude promoveerden op Supply Chain Collaboration. Ze besloten de handen ineen te slaan en Argusi te starten. Met als doel bedrijven te ondersteunen in hun supply chain beslissingen door middel van kwantitatieve analyses. Overigens nog steeds de kern van het bedrijf.

In 2009 verhuisde Argusi naar Capelle aan den IJssel (Rotterdam). Stap voor stap, project na project werd hun portfolio aan diensten en producten verbeterd, getest en toegepast. Steeds meer gespecialiseerd. Er werden allerlei projecten aangepakt met uiteenlopende vraagstukken.

In de loop der jaren zijn we ons steeds meer gaan focussen. Steeds minder gaan doen. Met als resultaat, een beperkter portfolio en uitgegroeid tot een niche speler in supply chain optimalisatie. En daar zijn we heel blij mee. De afgelopen jaren hebben we dan ook intensief samen kunnen werken met vele mooie internationale bedrijven. Een bevestiging dat onze propositie en onze op onderzoek gebaseerde kwantitatieve aanpak werkt. Intussen groeien we nog steeds gestaag en zijn we in 2015 verhuisd naar onze huidige locatie in het centrum van Breda.

X
X