Disruption, Gaming, Analytics, Python en Teamwork

Ben jij iemand die met veel enthousiasme wil bijdragen aan de ontwikkeling van een Disruptive Supply Chain Game voor de Argusi Academy door verschillende optimalisatie modules in Python te bouwen? Dan zijn wij op zoek naar jou! 

 

Over de functie 

Je werkt in een team met collega’s aan een uitdagende opdracht voor de Argusi Academy, waarmee we onze (internationale) klanten helpen door inzicht te krijgen in hun supply chain om die vervolgens te optimaliserenDe Academy traint en ondersteunt logistieke professionals in het begrijpen van netwerkdesign, netwerkoptimalisatie en horizontale samenwerking. Op dit moment wordt gewerkt aan de ontwikkeling van een Disruptive Game. Het is jouw taak binnen het development team om, in Python, transport optimalisatie modules te bouwen voor deze gameDaarnaast doe je ervaring op over de wijze waarop je data science technieken kunt toepassen op logistieke vraagstukken. Je werkt vanuit ons mooie kantoor (Brouwtoren De Drie Hoefijzers) in Breda, maar staan we er ook voor open om te werken vanuit thuis of een andere locatie, als dat handig uitkomt. Uiteraard bieden we je hiervoor een passende beloning. 

Looptijd

  • Start: per direct
  • Eind: maart 2020 (met mogelijkheid tot verlenging)
  • Inzet: 2-3 dagen per week

.

Interesse?

Neem gerust contact op als je vragen hebt over de functie, de verdere procedure of solliciteer direct door je motivatie en CV te sturen.

Lieke van den Elshout, HR & Facility Officer
Email: contact@argusi.org
Telefoon: +31 (0)85 485 7290

 

Wanneer u dit formulier gebruikt, gaat u akkoord met de opslag en verwerking van uw gegevens door deze website. Uw persoonsgegevens worden enkel gebruikt voor het doel waarvoor u ze heeft achtergelaten en niet voor andere doeleinden.

 

 X
X