Experience Workshop:

Netwerk modellering in drie uur

Hoe goed is je huidige supply chain netwerk? Wat bepaalt de optimale structuur? En hoe evalueer en optimaliseer je dat met kwantitatieve methoden?

Leer en ervaar in drie uur hoe je een supply chain netwerk kan modelleren en evalueren. Hoe we dat doen? Je speelt in teams de Network Design Game onder begeleiding van onze experts. Je ontwerpt en evalueert scenario’s in verschillende rondes, afgewisseld met theorie om je ervaringen te conceptualiseren.

Tijdens deze workshop leer je door middel van serious gaming, de gespecialiseerde kennis van onze experts en door ervaringen met elkaar te delen. Je gaat naar huis met verschillende inzichten die je in je dagelijkse werk direct kunt toepassen.

Je krijgt antwoord op vragen als:

  • Network design aanpak – hoe ontwerp je een (optimaal) supply chain netwerk?
  • Hoe vertaal je de vragen vanuit de business naar een netwerk ontwerp scenario?
  • Welke aanpak, methode en tools kan ik gebruiken? Wat kunnen die en hoe kan ik die het beste toepassen? Welke data heb ik nodig?
  • Hoe evalueer je de trade-offs die van invloed zijn op jouw supply chain? Bijvoorbeeld de trade-offs van je locatie- en transportkosten. Of tussen service en supply chain kosten?
  • Hoe evalueer je de prestaties van je netwerk op basis van een iteratieve aanpak?
  • Wat is het belang van visuele feedback?

 

Voor wie?

De experience workshop is bedoeld voor leidinggevenden en senior professionals zoals Supply Chain Managers, Transport managers, Finance managers, Controllers, Logistics Managers, Senior analysts, Project managers, etc. die in korte tijd willen ervaren wat de mogelijkheden zijn van kwantitatieve modellering om je supply chain netwerk te verbeteren.

 

Ja, ik wil deelnemen!

Zorg dat je de Experience Workshop op dinsdag 24 maart 2010 niet mist en schrijf je vandaag nog in! Mail naar contact@argusi.org of gebruik het onderstaande formulier.

Wat?

Experience workshop over Supply chain netwerk ontwerp, modellering, visualisatie en evaluatie.

 

Waar?

Brouwtoren de Drie Hoefijzers
Ceresstraat 15G
4811 CA Breda

 

Wanneer?

Dinsdag 24 maart 2020

 

Tijd

  • 15.00 – 18.00 uur, met aansluitend een borrel

 

Kosten

€ 295,- excl. BTW (inclusief borrel)

Inschrijvingsformulier Experience Workshop

Deelname kosten: € 295,- excl. BTW (inclusief borrel). Vul hier je gegevens in:

Wanneer u dit formulier gebruikt, gaat u akkoord met de opslag en verwerking van uw gegevens door deze website. Uw persoonsgegevens worden enkel gebruikt voor het doel waarvoor u ze heeft achtergelaten en niet voor andere doeleinden.

symbolenset-sketch-2
symbolensketch-4
NDG - screenshot
X
X