Supply chain netwerk modellering in drie uur.

Hoe goed is je huidige supply chain netwerk? Wat bepaalt de optimale structuur? En hoe evalueer en optimaliseer je dat met kwantitatieve methoden?

 

Leer en ervaar zelf in drie uur hoe je een supply chain netwerk kan modelleren en evalueren. Speel in teams de Network Design Game onder begeleiding van onze experts. Ontwerp en evalueer scenario’s in verschillende rondes, afgewisseld met theorie om de ervaringen te helpen conceptualiseren. Je krijgt antwoord op vragen als:

 

  • Network design aanpak – hoe ontwerp je een (optimaal) supply chain netwerk?
  • Hoe vertaal je de vragen vanuit de business naar een netwerk ontwerp scenario?
  • Welke aanpak, methode en tools kan ik gebruiken? Wat kunnen die en hoe kan ik die het beste toepassen? Welke data heb ik nodig?
  • Hoe evalueer je de trade-offs die van invloed zijn op jouw supply chain? Bijvoorbeeld de trade-offs van je locatie- en transportkosten. Of tussen service en supply chain kosten?
  • Hoe evalueer je de prestaties van je netwerk op basis van een iteratieve aanpak?
  • Wat is het belang van visuele feedback?

 

Tijdens de workshop leer je door middel van serious gaminguitleg van onze experts en door het delen van ervaringen. Je gaat naar huis met verschillende inzichten die je in je dagelijkse werk kan toepassen.

 

Voor wie?

De experience workshop is bedoeld voor leidinggevenden en senior professionals zoals Supply Chain Managers, Transport managers, Finance managers, Controllers,  Logistics managers, Senior analysts, Project managers, etc. die in korte tijd willen ervaren wat de mogelijkheden zijn van kwantitatieve modellering om je supply chain netwerk te verbeteren.

Wat?

Experience workshop over Supply chain netwerk ontwerp, modellering, visualisatie en evaluatie.

 

Waar?

Brouwtoren de Drie Hoefijzers Breda, 7e verdieping

4811 CA Breda

 

Datum

14 maart 2019

 

Tijd

15.00 – 18.00u, met aansluitend een borrel

 

Kosten

€250,- excl. BTW

Vragen of inschrijven?

Dat kan via contact@argusi.org of via het onderstaande formulier.

 

 

Inschrijvingsformulier Supply chain ontwerp modellering in drie uur

Wanneer u dit formulier gebruikt, gaat u akkoord met de opslag en verwerking van uw gegevens door deze website. Uw persoonsgegevens worden enkel gebruikt voor het doel waarvoor u ze heeft achtergelaten en niet voor andere doeleinden.

NDG_2
NDG_3
NDG_1
X
X