Het zijn geen projecten. Het is een doorlopende taak. Het aanpassen van de supply chain is iets dat iedere dag zou moeten gebeuren.

In de loop der jaren hebben we het karakter van ons werk zien veranderen. Van puur project-georiënteerd naar een continue ondersteuning en sterke behoefte om mensen binnen de organisaties waarvoor we werken te trainen. En juist die hebben we de afgelopen jaren verder ontwikkeld. We helpen onze opdrachtgevers door middel van training en masterclasses. Met als uiteindelijke doel om de analyses die wij uitvoeren zelf te kunnen. Zelf achter de knoppen te zitten, zelf de analyses uit te voeren. De essentie is mensen te leren de supply chain te analyseren, op zoek te gaan naar potentiële verbeteringen en zo de supply chain continue te kunnen verbeteren en aan te passen aan de omgeving. Wij geloven erin dat een organisatie hierdoor de meeste waarde kan creëren door dit zelf te doen en zelfstandig in staat is om voortdurend nieuwe inzichten te generen. Een analyse vaardigheid die is verankerd in de organisatie.

 

Hierbij leren we u optimaal gebruik te maken van ‘state of the art’ analyse- en visualisatietechnieken ondersteund door software tools als Llamasoft, Esri, Tableau en PowerBI. Concreet betekent dit dat wij samen met u een een analytics dashboard ontwikkelen die u ook vervolgens zelfstandig verder kan aanpassen en gebruiken. Daarnaast bieden wij ook een inspiratie masterclass ‘network design en optimization’ aan. Volgens hetzelfde principe ‘learning by doing’ ervaart je in één dag aan de hand van een case study wat de mogelijkheden zijn van het modelleren en optimaliseren van het supply chain netwerk.

Learning by doing, dat is waar het bij de Argusi Academy om draait.

De Academy traint en ondersteunt logistieke professionals in het begrijpen van hun netwerk, netwerk design, netwerk optimalisatie en horizontale samenwerking. Ook faciliteert de Academy ronde tafels waarin verschillende bedrijven bij elkaar zitten om vraagstukken, ervaringen en ideeen te delen.

We geven ruimte voor de ontwikkeling van onze eigen mensen en creëren een omgeving die innovatie stimuleert.

Wij vinden het leuk om onszelf voortdurend de nieuwste analyse- en visualisatietechnieken eigen te maken en deze toe te passen in de praktijk. Daarnaast hebben wij ook een continue instroom van studenten die bij ons werken en waarmee we de nieuwste technieken en inzichten samen uitzoeken.

Wil je meer weten over onze aanpak in capability building? Neem gerust contact met ons op.

We leggen je graag meer uit over deze aanpak, onze trainingen, ondersteuning en het gebruik van de software.

X
X