Een carrière bij Argusi betekent creatief zijn, continu op zoek zijn naar mogelijkheden en verbeteringen. Je talent gebruiken en ontwikkelen om impact te hebben.

Of je nu net bent afgestudeerd, toe bent aan een nieuwe stap in je carrière of een ervaren rot in het vak bent. Als je samen met ons en onze opdrachtgevers wilt werken aan duurzame oplossingen, laat het ons weten. We zijn namelijk altijd op zoek naar nieuwsgierige, gedreven, enthousiaste collega’s om samen aan ons mooie bedrijf te bouwen. Een plek waar je je talenten kunt gebruiken, laten groeien, leert en onderneemt.

Open sollicitatie

Ben je op zoek naar een nieuwe job, maar hebben wij op dit moment niet de juiste vacature? Wij ontmoeten graag enthousiaste en getalenteerde mensen. Als jij denkt te passen in het Argusi team, stuur ons dan je motivatie en cv.

“Bij Argusi krijg je de mogelijkheid om je expertise te combineren met je passie. Zo is ook Argusi Aid ontwikkeld, onze humanitaire tak die zich richt op supply chain ontwerp, optimalisatie, capacity building en samenwerking in de humanitaire sector.”

Als student aan de slag. Ben je nog aan het studeren en zoek je een plek om af te studeren of stage te lopen. Dan kan dat. We zijn altijd op zoek naar bijzondere en gemotiveerde mensen.

Heb je een academische achtergrond in de Econometrie, Operations Research, Bedrijfskunde, of soortgelijk? We zijn altijd op zoek naar getalenteerde en gemotiveerde mensen. Of je het nu om een stage of om het schrijven van je thesis gaat. Een dergelijke start is een uitstekende manier om je carrière bij Argusi te starten.

Stagiaires vinden wij enorm waardevol. Vanaf dag 1 kun je meedenken in projecten en krijg je alle ruimte, hulp en tools om je scriptie te voltooien en je studie goed af te ronden. Het is dan ook niet voor niets dat een aantal medewerkers ooit als stagiair begonnen is.

Neem gerust contact met ons op en stuur je sollicitatie in.

Wanneer u dit formulier gebruikt, gaat u akkoord met de opslag en verwerking van uw gegevens door deze website. Uw persoonsgegevens worden enkel gebruikt voor het doel waarvoor u ze heeft achtergelaten en niet voor andere doeleinden.

Ruimte voor ontwikkeling in kennis en vaardigheden.

We willen zorgen dat onze mensen zich kunnen specialiseren en we bieden daarvoor ruimte.

X
X