Werken aan concrete projecten. Een carrière bij Argusi betekent creatief zijn, continu op zoek zijn naar mogelijkheden en verbeteringen. Je talent gebruiken en ontwikkelen om impact te hebben.

Of je nu net bent afgestudeerd, toe bent aan een nieuwe stap in je carrière of een ervaren rot in het vak bent. Als je samen met ons en onze opdrachtgevers wilt werken aan duurzame oplossingen, laat het ons weten. We zijn namelijk altijd op zoek naar nieuwsgierige, gedreven, enthousiaste collega’s om samen aan ons mooie bedrijf te bouwen. Een plek waar je je talenten kunt gebruiken, laten groeien, leert en onderneemt.

Ik wilde graag mijn expertise combineren met mijn passie voor humanitaire hulp. Die mogelijkheid kreeg ik. Zo heb ik Argusi Aid ontwikkeld, onze humanitaire tak die zich richt op supply chain ontwerp, optimalisatie, capacity building en samenwerking in de humanitaire sector. 

Lieke van Amelsfort, MSc, Senior Supply Chain Analyst sinds 2014. Master in Technische Bedrijfskunde aan de TU Eindhoven. Is bedenker en oprichter van Argusi Aid.

Expertise

1 We zijn op zoek naar mensen die academisch geschoold zijn en honger hebben naar meer kennis en zichzelf willen ontwikkelen.

Vaardigheden

2 Typische eigenschappen zijn naast technische vaardigheden, die overigens goed te leren zijn, analytisch, sociaal, creatief en zelfstandig zijn.

Ondernemen

3 Ondernemend, nieuwe ideeën en de drang om het vraagstuk op te lossen zijn typische karakteristieken van onze mensen.

Teamwork. Je komt terecht in een enthousiast team waar we elkaar coachen en helpen. We werken hard aan het creëren van een open cultuur. Fouten maken mag.

We groeien, en er is altijd ruimte voor meer supply chain analisten in het team. We hebben ruimte voor studenten en afstudeerders, maar ook voor degene met wat meer ervaring. Er is ruimte om door te groeien binnen het team. We leren van elkaar. Er wordt niet geaarzeld vragen te stellen en wensen uit te spreken. Dit maakt dat wij ons werk samen goed kunnen doen en ons kunnen ontwikkelen.

Als student aan de slag. Ben je nog aan het studeren en zoek je een plek om af te studeren of stage te lopen. Dan kan dat. We zijn altijd op zoek naar bijzondere en gemotiveerde mensen.

Heb je een academische achtergrond in de Econometrie, Operations Research, Bedrijfskunde, of soortgelijk? We zijn altijd op zoek naar getalenteerde en gemotiveerde mensen. Of je het nu om een stage of om het schrijven van je thesis gaat. Een dergelijke start is een uitstekende manier om je carrière bij Argusi te starten.

Vanaf dag 1 mocht ik mee denken in projecten en kreeg ik alle ruimte, hulp en tools om mijn scriptie te voltooien en mijn studie af te kunnen ronden.

Simon van den Broeke, MSc, Supply Chain Analyst sinds 2017. Master in Operations & Research Management Science aan Tilburg Universiteit. Was trainee bij Argusi. Houdt zich bezig met data zodat er strategische en tactische beslissingen kunnen worden genomen.

Expertise

1 We zijn eigenlijk altijd opzoek naar enthousiaste universitaire studenten. Analytisch, exact, operational research, data science, noem het maar op.

Vaardigheden

2 Technische vaardigheden willen ontwikkelen en ben je analytisch, sociaal, creatief en zelfstandig? Dit zijn typische eigenschappen die binnen ons team passen.

Ondernemen

3 Ondernemend, nieuwe ideeën en de drang om het vraagstuk op te lossen. Dan zit je bij ons op de goede plek.

Neem gerust contact met ons op en stuur je sollicitatie in.

Wanneer u dit formulier gebruikt, gaat u akkoord met de opslag en verwerking van uw gegevens door deze website. Uw persoonsgegevens worden enkel gebruikt voor het doel waarvoor u ze heeft achtergelaten en niet voor andere doeleinden.

Ruimte voor ontwikkeling in kennis en vaardigheden.

We willen zorgen dat onze mensen zich kunnen specialiseren en we bieden daarvoor ruimte.

X
X