Enkele jaren geleden hebben we onze Academy in het leven geroepen.

Kennis delen en van elkaar leren is wat we bij Argusi belangrijk vinden en graag doen. Een belangrijk component van een succesvol project is als onze opdrachtgever het uiteindelijk zelf kan. Door onze capability building leiden we onze opdrachtgever op om de analyses zelf te kunnen doen. We trainen en ondersteunen analisten en maken ons zo het liefst overbodig.

Academy als platform.

De waarde die we voor klanten bieden, willen we op een andere manier aan bedrijven aanbieden. De Academy is ook ons platform waarin we de mogelijkheid bieden te praten en te leren over onderwerpen die passen binnen netwerk optimalisatie en synergie. Daarbij trainen en ondersteunen we logistieke professionals in het begrijpen van netwerk design, netwerk optimalisatie en horizontale samenwerking. Dit doen we tijdens onze masterclasses. Verder laten we senior management van verschillende bedrijven met elkaar in contact komen tijdens ronde tafel evenementen. Op deze manier ontmoeten partijen elkaar die elkaar wellicht niet zo snel opzoeken of kennis maken.

De masterclass is een interactieve training dag waarin deelnemers meer inzicht wordt gegeven in een specifiek onderwerp.

Aan de hand van een casus gaan ze actief aan de slag en wordt er gewerkt met grote datasets, optimalisatie tools en geografische informatiesystemen (GIS). ‘Learning by doing’ is dan ook het motto van dit evenement.

De ronde tafel is een platform met als doel samen vraagstukken, ervaringen en ideeën te delen.

Daarbij kijken we of er meerwaarde gecreëerd kan worden voor elkaar. Wij zorgen ervoor dat mensen uit verschillende sectoren, maar met een soortgelijke rol binnen de supply chain elkaar ontmoeten tijdens de ronde tafel. Op een dergelijke bijeenkomst bespreken we onderwerpen gerelateerd aan onze kernactiviteiten: netwerk optimalisatie en synergie.

Menno – “De Academy is ervoor om organisaties te ontwikkelen. Zodat zij zelfstandig, vaker en sneller hun supply chain kunnen modelleren en analyseren.”

Wil je meer weten over de Academy of heb je een vraag?

 

Vraag meer informatie aan of laat ons weten of je geïnteresseerd bent in een volgende Academy evenement!

Ik wil graag meer informatie aanvragen over de Academy

Wanneer u dit formulier gebruikt, gaat u akkoord met de opslag en verwerking van uw gegevens door deze website. Uw persoonsgegevens worden enkel gebruikt voor het doel waarvoor u ze heeft achtergelaten en niet voor andere doeleinden.

Aankomende Academy evenementen

No Events on The List at This Time

Hoe helpen wij onze opdrachtgevers? Een overzicht:

X
X