Enkele jaren geleden hebben we onze Academy het leven in geroepen.

Kennis delen en van elkaar leren is wat we bij Argusi belangrijk vinden en graag doen. Een belangrijk component van een succesvol project is als onze opdrachtgever het uiteindelijk zelf kan. Door onze capability building leiden we onze opdrachtgever op om de analyses zelf te kunnen doen. We trainen en ondersteunen analisten en maken ons zo het liefst overbodig.

Academy als platform.

De waarde die we voor klanten bieden, willen we op een andere manier aan bedrijven aanbieden. De Academy is ook ons platform waarin we de mogelijkheid bieden te praten en te leren over onderwerpen die passen binnen netwerk optimalisatie en synergie. Daarbij trainen en ondersteunen we logistieke professionals in het begrijpen van netwerk design, netwerk optimalisatie en horizontale samenwerking. Dit doen we tijdens onze masterclasses. Verder laten we senior management van verschillende bedrijven met elkaar in contact komen tijdens ronde tafel evenementen. Op deze manier ontmoeten partijen elkaar die elkaar wellicht niet zo snel opzoeken of kennis maken.

De masterclass is een interactieve training dag waarin deelnemers meer inzicht wordt gegeven in een specifiek onderwerp.

Aan de hand van een casus gaan ze actief aan de slag en wordt er gewerkt met grote datasets, optimalisatie tools en geografische informatiesystemen (GIS). ‘Learning by doing’ is dan ook het motto van dit evenement.

De ronde tafel is een platform met als doel samen vraagstukken, ervaringen en ideeën te delen.

Daarbij kijken we of er meerwaarde gecreëerd kan worden voor elkaar. Wij zorgen ervoor dat mensen uit verschillende sectoren, maar met een soortgelijke rol binnen de supply chain elkaar ontmoeten tijdens de ronde tafel. Op een dergelijke bijeenkomst bespreken we onderwerpen gerelateerd aan onze kernactiviteiten: netwerk optimalisatie en synergie.

Met de Academy wordt er meerwaarde gecreëerd. Men kan zien wat anderen doen en hoe andere bedrijven bepaalde uitdagingen aanpakken. Op verschillende niveaus leren we van elkaar.

Lotte de Bruijne, MSc, Supply Chain Analyst sinds 2013. Master in Management, Economics and Consumer studies met een specialisatie in Operations Research & Logistics. Lotte zet graag ingewikkelde data om in een bruikbaar advies.

Wil je meer weten over de Academy of heb je een vraag?

 

Vraag meer informatie aan of laat ons weten of je geïnteresseerd bent in een volgende Academy evenement!

Ik wil graag meer informatie aanvragen over de Academy

Uw persoonsgegevens worden enkel gebruikt voor het doel waarvoor u ze heeft achtergelaten en niet voor andere doeleinden.

Aankomende Academy evenementen

Geen evenementen

Hoe helpen wij onze opdrachtgevers? Een overzicht:

Netwerk optimalisatie

Netwerk optimalisatie

Voldoet ons netwerk van productielocaties, distributiecentra of crossdocks nog? De kern van onze dienstverlening: netwerk optimalisatie.

 

Productie

Productie

Antwoord op de vraag: maken we optimaal gebruik van onze productiefaciliteiten, verpakkingslijn of workcentres?

 

Voorraad optimalisatie

Voorraad optimalisatie

Maak gebruik van de kracht van de nieuwe mogelijkheden om voorraad te beperken, kapitaal te verminderen en service te verhogen.

 

Transport optimalisatie

Transport optimalisatie

Snelheid, kosten en betrouwbaarheid. Optimaliseren van de transportkosten in distributie, bevoorrading en fulfilment.

 

Synergie

Synergie

Op zoek naar mogelijke samenwerking en synergievoordelen? We helpen graag.

 

Academy

Academy

Lees hier meer over onze trainingen en Academy.

 

Argusi Aid

Argusi Aid

Lees meer over onze humanitaire tak. Waar we onze kennis en ervaring inzetten in alle delen van de wereld.

 

X
X